Avoinna työssäoppijalle

Avoinna työssäoppijalle / harjoittelijalle paikka Suomenhevosten kasvatusmaatilalla ympäri vuoden majoitusmahdollisuudella.
Tilamme sijaitsee kuvankauniissa maisemassa Lammilla, aivan keskustan kupeessa. Yhteistyöhön pystyvä ja idearikas henkilö etsinnässä; olethan luotettava, avoin ja reipas oppija. Olet motivoitunut auttamaan kaiken tasoisia asiakkaita, olet asiakaspalveluhenkinen ja omalla iloisella esimerkilläsi kehität ratsastustaidon lisäksi hevosmiestaitojasi.
Opeteltaviin asioihin kuuluu: Siitostoiminta, hevosten hoito, tapahtumien avustaminen ja nuorten hevosten kehittäminen, näyttelyt, laatuarvostelut ja kilpailut, myös ulkomailla. Tarjoamme: Majoituksen, ruokailun ja hevosen käyttöösi myös kilpailumahdollisuudella. Paikka sopii hevosenhoitaja-, ratsuttaja-, hevoskasvatus-, valmennus-, ratsastuksenohjaaja-, korkeakouluopiskelijoille. Myös ravipuolen asiat hoituvat meillä, ota vain rohkeasti yhteyttä!

Harjun OPK hevosenhoitaja, kasvatuslinjalaiset Minna-Maria Laitinen ja Niina Kiviaho; "Friisin Suomenhevostilalla oppii paljon mm. hevosten luontaisesta laumakäyttäytymisestä ja nuorten kouluttamisesta. Tilalla on ihana kotoinen tunnelma ja hevosten ohella pääsee nauttimaan kauniista luonnosta. Mahdollista on halutessaan osallistua erilaisiin hevostapahtumiin."
Myytäviä varsoja
Friisin Suomenhevoskasvatus perustuu laadukkaisiin siitostammoihin, keskittyen hyvä rakenteisiin hienosti liikkuviin ja koulutuskelpoisiin varsoihin. Hevoskasvatuksen mahdollistamiseksi tilalla järjestetään varsankäsittelykursseja keväisin ja syksyisin, sekä valmennustapahtumia upeissa maisemissa. Tilalla myydään sekä koulutetaan nuoria varsoja.
Ajoittain on myynnissä hyviä aikuisia ratsuksi, siitokseen sekä kilpailuihin.

Yhteydenotot: Anne Friis 040-5875878
friisin at gmail.com www.friisinsuomenhevoset.fi

Verkkosivu 3. elo, 2017

Anne Friis

moi, otathan yhteyttä puhelimella Pistaasin omistaja, niin suunnitellaan tulevaa...

30. heinä, 2017

Vauvelinomistaja

Moi :) mietin pidetäänkö täällä leirejä? Oisin ollu halukas parin vuoden eteen Friisin Pistaasilla :)