Aino Kemlin

Olen 16-vuotias turkulainen, joka alunperin kesäleirien kautta löysi tiensä Onnenvuoreen ja opiskelee tällä hetkellä Ypäjän hevosopistossa. Suoritan ensimmäistä vuotta hevosenhoitajatutkintoa ja käyn samalla lukiota. Ypäjällä mukanani on 5-vuotias tamma Friisin Sinfonia, jonka kanssa tarkoituksena on tällä kaudella aloitella kilpauraa niin ratsastuksessa kuin valjakkoajossakin. Osallistuin keväällä 2016 Keilakunkku-tarkkuuskisaan Sinfonian isällä, Friisin Paletilla saaden hyväksytyn tuloksen. Suoritimme samalla kertaa myös valjakkkomerkin.

Vahvuuteni on rauhallisuus, joskin kilpailuviettinikin on aika kova. Tavoitteemme Sinfonian kanssa ovat korkealla, mutta nyt tarvitsemme molemmat vain harjoitusta ja kokemusta.Cool

Edvin Sulka

Olen 15-vuotias kahdeksasluokkalainen innokas poika. Asun Sysmässä, Päijät-Hämeessä. Tutustuin Anneen ja Friisin hevostilaan kesällä 2016.

Elli Saarinen

Friisin junioreiden tämänhetkinen kuopus asuu Aitoossa Pälkäneen kunnassa sekä Hartolassa. Olen 14-vuotias ja käyn kahdeksatta luokkaa Anna Tapion sisäoppilaitoksessa. Päädyin Lammille sattuman kautta ja kesällä 2016 saavuin Edvinin kanssa kesäleirille ja suorittamaan tet-jaksoani. Opiskelemisen suhteen tavoitteisiini kuuluu Rautalammin ratsastuslukio sekä Ypäjän hevosopisto.

Suoritin valjakkomerkin marraskuussa 2016 Friisin Paletilla, jonka jälkeen katse on suuntautunut tulevaisuuteen. Kisahevosikseni valikoitui Paletin tyttäret Friisin Manteli ja Friisin Vappu, joilla olisi tarkoitus kisata sekä valjakkoajossa että ratsastuksessa. Tällä kisakaudella tavoitteitani on osallistua muutamiin valjakko- ja ratsastuskisoihin, kehittyä ja saada monipuolisia kokemuksia.