Tervetuloa Friisin Suomenhevostilalle!

Juhlimme kasvatustaivaltamme yhdessä Suomi 100v. ja Suomenhevonen 110v. sekä Äitien kanssa sunnuntaina 14.5.2017 Valjakkokilpailuiden yhteydessä järjestämällä koko perheen suuren tapahtuman maatilallamme. Luvassa on perinnemusiikkia yhtyeen Enzo Kusetti tahdissa nokipannukahvin kera, Työhevosten aateliin kuuluva Esu kertoo vanhoista hyvistä ajoista ja ajeluttaa halukkaita. Nöyrät Suomenhevosemme ovat talutusratsastuksessa ja varsamme taputeltavina. Tuuloksen Koirakerho ry jäjestää vauhdikkaan Rally-tokon ja koiramme esittävät DOBOa. Taitavat Heini Sepän Sirkuskoirat esiintyvät ja ovat myös taputeltavissa. Perheen pienemmille sekä lapsenmielisille Keppihevostouhuilua ja Lelukoiranäyttely. Lisäksi Buffetti Äitienpäivä kakkuineen ja Lettupaistoa, sekä makkaranuotio odottavat nälkäisiä!

Kasvatamme luomutilallamme laadukkaita ja upeita Suomenpienhevosia. Tilamme sijaitsee Lammilla Kanta-Hämeessä. Meillä on upeat isot laidunalueet, pihatto, hyvät maastot, iso hiekkakenttä ratsastusta ja valjakkoajoa varten sekä pienempi hiekkakenttä mm. varsa-agilityä varten. Lisäksi pyöröaitaus juoksuttamista ja maastakäsin työskentelyä varten.

Kasvattimme ovat menestyneet laatuarvosteluissa, kotimaisilla ja kansainvälisillä kilpakentillä valjakkoajossa ja koulu-, este- ja kenttäratsastuksessa sekä näyttelyissä. Lisäksi kasvattejamme on kantakirjattu I ja II palkinnoilla. Lähes 70 kasvattia 2017 mennessä.

Meillä on jatkuvasti myynnissä laadukkaita varsoja ja koulutettuja nuoria hevosia.

Laidunpaikat 1v. varsoille.

Eri hevosurheiluseurat järjestävät tapahtumia maatilallamme, tervetuloa lämpimästi useuraamaan!

Yhteydenotot puhelimitse 040 - 587 587 8 tai sähköpostilla friisin at gmail. com

Tilamme siitostammoja varsojensa sekä vierailevan ori Voiveikon kanssa